Приключи успешната инициатива на Център „МАРИЯ” – „НАДЕЖДА ЗА ДЕЦА, ПРЕЖИВЕЛИ НАСИЛИЕ”

Инициативата е част от стратегията на организацията да приобщи хора и общности в значими за обществото каузи и екипът отчита, че все повече хора разпознават домашното насилие, като значим за обществото проблем.
Целта на кампанията беше набиране на средства за закупуване на компютри, камери, игри за деца на всяка възраст, необходими в процеса на общуване и консултиране на деца, особено в условията на изолация, на обща стойност 2900лв.
Кампанията приключи на 31 март, като в Платформата, предоставена от Фондация BCause и DMS, са постъпили дарения на стойност 2539лв., в брой и по сметка на Център „Мария” са постъпили 790лв, с което резултатът от кампанията достигна общата сума 3329лв.
Екипът на Център „Мария” благодари на всички, познати и непознати, които станаха част от нашия начин на мислене и действие – явни и анонимни, различни по пол, възраст и образование, но действащи заедно с екипа ни в каузата срещу насилието над деца.
Огромна благодарност на децата от ОУ „Св. Св. Кирил и Методий” и техните ръководители, които са вече част от живота ни и вярваме, че и ние сме част от техния.
Деца подкрепят деца!
Благодарим за отношението, за разбирането, за подкрепата.
БЛАГОДАРИМ!!!